Convocatòria de programes d’innovació

Suspesos els procediments i tràmits administratius establerts a la RESOLUCIÓ EDU/523/2020, de 24 de febrer que estableix les base generals per a la participació en programes d’innovació pedagògica. (Nota de premsa del Departament d’Educació)

 

Amb l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma pel COVID-19, que preveu la suspensió dels terminis administratius en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, han quedat suspesos els procediments i tràmits previstos a la convocatòria única per a la participació en programes d’innovació pedagògica (RESOLUCIÓ EDU/523/2020, de 24 de febrer).

Treballem en un nou calendari per poder reprendre’ls amb la màxima normalitat un cop es derogui l’estat d’alarma i es resolgui la situació actual. La resolució EDU/523/2020, de 24 de febrer. ja preveia un període extaordinari al mes de juny. Valorarem si aquest període és suficient o caldrà ampliar-lo en funció de l’evolució dels esdeveniments.

xtec.gencat.cat/ca/innovacio/c

#alscentres #innovació #avisos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>