Concurs ” Contagia optimisme”

Atès els moments d’excepcionalitat actuals i per poder continuar estant als costat dels nens i nenes s’ha posat en marxa un nou concurs adreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys per poder-nos contagiar d’optimisme entre tots en aquests moments que estem vivint.

El concurs, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, es diu #ContagiaOptimisme i té per objectiu estimular la creativitat entre els més joves, a través de qualsevol llenguatge o expressió artística, i fomentar els valors humans, la solidaritat i la sensibilitat vers la situació de confinament que es viu al país.

A més els 15 premis que s’atorgaran valorats en 100 euros seran per a propostes culturals!
Fins el 4 de maig, els joves poden enregistrar i enviar un vídeo de màxim 1 minut que de forma original mostri un missatge (parlat, editat o creat) que contagiï optimisme o convidi a la reflexió.

 

Us adjunto la nota de premsa amb tota la informaciói les bases, i també podeu consultar la informació a la nostra web: https://www.fcaixescatalanes.cat/premi/concurs-contagiaoptimisme/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>