#CIÈNCIA_CONFINADA Safata d’entrada x

Des de l’àmbit de ciències i medi del CESIRE us presentem la iniciativa #ciència_confinada, amb un recull de propostes didàctiques  i recursos que esperem que et serveixin d’inspiració o complementin aquelles que ja estàs desenvolupant, i que anirem ampliant en les properes setmanes.

L’organització és en base a diversos espais de la llar i les activitats que habitualment es realitzen els mateixos, i hi ha una indicació de les etapes a les que s’adequa la proposta de manera prioritària. No es tracta de materials dissenyats perquè s’adrecin directament a l’alumnat, sinó que s’han generat amb la finalitat de proporcionar-vos una informació bàsica que us permeti l’adaptació a la vostra realitat.

Veuràs que també hi ha un apartat per fer-nos arribar les teves opinions, propostes o suggeriments que consideris que poden enriquir la iniciativa.

Web “#ciència_confinada”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>