Acció de sensibilització: diversitat de gènere i lliure desenvolupament de la identitat

Els curtmetratges infantils s’atreveixen amb protagonistes LGTBI – Telenotícies TV3
Un relat molt delicat i excepcional sobre com aboquem les criatures a un binarisme de gènere excloent i ple de renúncies – Ara Criatures
…això diuen d’aquest curtmetratge d’animació stop-motion per sensibilitzar entorn la diversitat de gènere i el lliure desenvolupament de la identitat!

Visionar aquí CUA DE SIRENA 

¿Vols col·laborar en donar visibilitat a #CuaDeSirena per posar damunt la taula el valor de la diversitat de gènere (en especial, en la infància), així com la problemàtica de la discriminació?

Actuavallès és una entitat social (no una productora) que ha cregut necessari elaborar un curtmetratge d’animació amb la finalitat última de sensibilitzar a la ciutadania.

“Creiem que la seva selecció als Gaudí pot ser una gran finestra d’oportunitat per parlar-ne i atorgar valor!! Així, volem enfortir la seva distribució des de persones i entitats perquè el seu ressò arribi a orelles de les acadèmiques amb dret a vot! Elles són les que decidiran quins curtmetratges passen a les 4 últimes nominacions!”

L’acció s’acompanya dels hashtags: #CuaDeSirena, #PremisGaudí

I etiquetant a @actuavalles @calenredus @academiacinecat

Pots veure totes les pel·lícules candidates, aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>