Seminaris web Programació i robòtica educatives

Us informem que, en el marc del Pensament Computacional del programa mSchools, durant la setmana del 23 al 27 de novembre es duran a terme diferents seminaris web.

El dimarts dia 24 de novembre de 2020 se celebrarà el 2n Seminari Web d’aquest curs 2020-2021 dedicat a la presentació d’iniciatives i experiències didàctiques i desenvolupament de reptes, relacionades amb el Pensament Computacional Desendollat (PC Desendollat) i la programació amb Scratch. Us podeu inscriure en aquest formulari. El Seminari web es desenvoluparà en dues sales amb la següent estructura:

Hora

Enllaç a la Sala 1

Enllaç a la Sala 2

17:40 – 19:00 Presentació d’experiències i desenvolupament de reptes.

 

I dijous 26 de novembre a les 17.30 h s’oferirà un seminari web d’App Education. Versarà sobre el procés d’ideació de solucions en el marc de la proposta didàctica App Education. El seminari comptarà amb la presència de diferents experts en la matèria. Us ajudaran a enfocar la metodologia d’ideació en el procés de disseny de les Apps. Us podeu inscriure mitjançant el formulari d’inscripció.

Hora

Enllaç a la Sala d’emissió

17:30 a 18:45 Els continguts del seminari i les persones que intervindran són:

  • Presentació (Alexandra Martín, tècnica docent de l’Àrea de Cultura Digital)
  • El món de les Apps (Pau Font, director de talent i comunicació de Teamlabs)
  • Procés d’ideació d’una App (Jordi Divins, creador d’EdukiAp)
  • Experiència en el centre: Metodologia per a la ideació d’Apps. Proposta d’aula (docent a confirmar)
  • Dubtes i preguntes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>