Portal Activitum

El portal Activitum.cat és un recurs gratuït impulsat per professionals de l’educació amb el suport del Departament d’Ensenyament i el Departament  de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal d’agrupar les propostes que museus, teatres, empreses, universitats, centres de recerca, ajuntaments i fundacions fan a centres educatius.

En poques setmanes Activitum ja agrupa més de 600 propostes de tota Catalunya: tallers, visites, conferències, premis i espectacles de totes les àrees i per a tots els nivells educatius.

L’equip d’Activitum aconsella les entitats de com adaptar les seves propostes a les necessitats educatives dels alumnes i fomenta les propostes que treballen valors humans i morals per convertir els nostres alumnes en adults competents, compromesos i conscients de la realitat que els envolta. 

 

Cristina Búcar 

Fundadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>