Nou accés a Odissea

Durant les vacances de Setmana Santa, el servei Odissea farà un canvi d’infraestructura seguint els passos que ja va fer Àgora el curs passat. Aquesta migració implica diversos canvis que caldrà tenir en compte:

  1. Canvi en el sistema d’autenticació: Es farà servir exclusivament l’autenticació ATRI/GICAR (NIF o NIE i contrasenya), es deixarà de funcionar l’autenticació amb usuari XTEC. (PMF)

  1. Tancament del Servei Odissea durant les vacances de Setmana Santa: Divendres 26 de març a la tarda es tancarà el servei Odissea per realitzar la migració, que implica canvi de servidors i actualitzacions de programari.

  2. Canvis al Moodle: Moodle actualitzarà la seva versió de 3.6 a 3.8, que implica un canvi d’entorn visual i una modificació de la navegació i dels menús (blocs laterals) que no passarà desapercebut.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>