Jornada d’intercanvi d’experiències #AquíProuBullying

Des del Servei d’Escola i Família de la Subdirecció general de Suport i Atenció a la comunitat educativa, s’impulsa el programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying. Aquest programa es va iniciar l’any 2017 i en l’actualitat ja han certificat 125 centres la innovació i 66 centres estan participant en el programa.

En commemoració del 2 de maig, Dia Internacional contra l’assetjament i el ciberassetjament, s’ha organitzat una jornada en línia d’intercanvi d’experiències en l’abordatge de l’assetjament, fent especial èmfasi en els efectes de la pandèmia, les diferents intervencions en l’àmbit de centre i de la importància de la gestió socioemocional en la resolució positiva dels conflictes.

En aquesta jornada hi participarà l’equip SEER Salut i educació emocional que parlarà sobre la importància de La mirada socioemocional en l’abordatge de l’assetjament escolar.

📅 Dilluns 26 d’abril de 2021

🕔 de 17.00 a 18.30 h

👩‍💻 Zoom

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>