Formació: Geogebra des de (0,0)

GeoGebra és un programari lliure que, des de fa vint anys, es troba a disposició de la comunitat educativa de tot el món per tal d’afavorir l’estudi i aprenentatge de les matemàtiques. La seva presència a l’aula, des dels cursos de primària fins a la universitat, ha anat creixent a mesura que els docents han anat veient el potencial que té per proposar activitats en les quals el programa facilita la resolució, i alhora, obre noves línies d’investigació.

GeoGebra ens porta a fer un canvi metodològic en la docència de les matemàtiques, afavorint l’autonomia de l’alumnat, promou el raonament i l’argumentació a partir de les mateixes investigacions i ajuda a fer connexions de forma natural entre els diferents blocs de contingut de la matèria. Com a conseqüència, potencia la dimensió de comunicació i representació tant de l’alumnat com del professorat.

Amb el curs d’iniciació es volen posar de manifest aquests avantatges de l’ús del GeoGebra a les nostres propostes d’aula. En particular, es treballaran activitats que poden anar adreçades a l’alumnat de cicle superior de primària i primer cicle de l’ESO.

  • Calendari: Del 13 de maig al 23 de juny de 2021
  • Modalitat: Curs de 20 h telemàtic via Moodle amb una connexió setmanal d’una hora de treball
  • Formadors: Jordi Font i Manel Martínez
  • Més informació
  • Inscripcions

Aquesta activitat formativa està adreçada al professorat i forma part de les actuacions definides al Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació (POEFE) del Fons Social Europeu, 2014 – 2020.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>