Equip SEER al Seminari de Coordinadors Pedagògics (CRP Vallès Oriental I)

Educació Emocional en la gestió i acompanyament del clima d’aula

El passat dilluns 22 de gener varem tancar una petita formació d’acompanyament dins el Seminari de Coordinadors/es pedagògics/ques organitzat pel CRP del Vallès Oriental I (Granollers, Les franqueses, Canovelles, La Roca-St Agnès). Una oportunitat genial per acompanyar des de l’educació emocional l’aposta de l’equip de professionals que en pro de l’evolució dels centres participants.

De la mà d’Oriol Julià i Ramiro Ortegón, formadors d’Equip SEER, varem compartir dos espais de treball recollits a IES Celestí Bellera i que acollia representants del propi centre així com companys/es del INS Marta Estrada, IES La Roca, IES Carles Vallbona, INS Bellulla, Educem, Escola Municipal del Treball, INS Domus d’Olivet, INS El Til·ler, INS Antoni Cumella, IES Lauro i, com a convidat Col·legi l’Estel.

Un plaer haver compartit un espai de bolcat de recursos i mirada, un espai on projectar a cada centre un model i mirada de desenvolupament saludable de la personalitat des del propi creixement del professorat.