English Day – ESC Els Quatre Vents – Canovelles

El dilluns 19 de febrer es va celebrar la jornada de l’English Day a l’ESC Els Quatre Vents de Canovelles, organitzada per les especialistes d’anglès del centre Miriam Martos, Gràcia Corrales i Marta Pucurull.

Les activitats del dia es van repartir entre el matí i la tarda.

A primera hora es dur a terme un concurs/gymcana per nivells aprofitant el projecte que s’està realitzant a cada aula de P3, P4, P5,1r i 2n. Els temes tractats estan en consonància amb els aprenentatges d’anglès bàsics d’aquests nivells tals com colours, numbers, family, parts of the body, animals.

l’alumnat de 3r, 4t i 5è va participar en un concurs similar al conegut Fish and Chips del Club Súper 3 tot treballant els temes ecosystems i the solar system.

L’horari de les tasques va ser aquest:

8,30-: daily routines

9-10;30: fer els equips, fer els cartells identificatius, decorar l’aula pel concurs i mirar una mica el concurs Fish and Chips

10.30-11:pati i esmorzar

11-13.00: concurs entre nivells 

15-15:30: visualitzar les gravacions dins l’aula/valoració

15,30-16;20: mini concert dels mestres de música i lliurament de premis.

El  mini-concert protagonitzat per quatre membres de l’equip docent especialistes de música i una especialista d’anglès, va ser tot un èxit.

L’alcalde de Canovelles i la regidora de cultura, així com la inspectora de zona i la representant del CRP del Vallès Oriental I i van assistir al concert.