Secrets elementals: escape room de la taula periòdica

Clica la imatge per omplir el formulari de préstec

Descripció

Secrets elementals: escape room de la taula periòdica és una proposta didàctica ludificada  elaborada per un equip interdisciplinari del CESIRE. Es va elaborar l’any 2019 amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics. Consisteix en un conjunt de petits reptes encadenats, estructurats a mode d’escape room, que cal superar per arribar al repte final. Neix amb el propòsit de promoure la implicació i la motivació de l’alumnat, connectant emocions i aprenentatges a l’entorn dels elements químics: el seu origen, la construcció del coneixement científic, les seves relacions amb la tecnologia i la societat i i els valors de desenvolupament sostenible.

L’activitat està formada per un conjunt de capses i de cartells a través dels quals es resolen els reptes, que no es poden deixar sense resoldre per passar al següent.

Aquest kit està disponible en préstec al CRP Tarragonès i també ha estat adaptat en format digital a l’entorn Moodle per tal d’oferir l’opció d’usar-la a l’aula malgrat no disposar del kit .

Per demanar el kit en préstec es necessari haver realitzat la formació Secrets elementals: un escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat que el curs passat es va oferir al CRP Tarragonès o la d’aquest curs actual oferta pel CESIRE.

Curs 19-20 CRP Tarragonès – 7091461709 Secrets elementals: un escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat

Curs 20-21 CESIRE – 9005000532 Secrets elementals: un escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat

Curs 20-21 CESIRE – 9005300532 Secrets elementals: un escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat

Disponibilitat

Disponible