Maleta “La terra dels Nats”

Clica la imatge per omplir el formulari de préstec

Descripció

Material elaborat per l’organització no governamental de cooperació VSF Justícia Alimentària Global per treballar l’educació en valors a l’educació primària.

És un recurs innovador, entretingut i pedagògic per desenvolupar a l’escola temes i valors de l’educació per al desenvolupament, per explicar als nens i a les nenes la realitat actual del nostre món i les causes de les desigualtats entre països del Nord i països del Sud.

LA TERRA DELS NATS és una sèrie en dvd que té com a protagonistes els i les nats, uns éssers petits i simpàtics que viuen despreocupats i feliços en una terra plena de riqueses naturals.

Mitjançant tres històries es mostren alguns dels problemes als quals fan front els pagesos i pageses dels països del Sud i la dificultat per accedir als recursos -la terra, les llavors, l’aigua…-, la introducció dels transgènics, la pèrdua de la biodiversitat o l’explotació per part d’empreses del Nord -factors, tots ells, que comporten la pèrdua de la seva sobirania alimentària-.

Elements

  • DVD amb els tres capítols de La Terra dels Nats.
  • Joc dels hexàgons (hexàgons magnètics de diferents colors)
  • Joc de memo (plafons magnètics quadriculats)
  • Joc de les parelles (28 fitxes (14 parelles) de cartró, de 8×8 cm, amb text imprès al darrera)
  • Joc dels puzzles (7 fitxes-puzle de cartró plastificat amb imatges de la historieta i paraules impreses que un cop construït el puzle es pot llegir una frase)
  • Jocs de xarranca  (catifa-xarranca de plàstic antilliscant dividida en 9 caselles)

Disponibilitat

Disponible.