Eix d’educació Programa Pobresa Energètica

Des de Diputació de Girona s’ha iniciat ja el Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica. Aquest Programa consta d’un Eix d’Educació que consisteix en un seguit de recursos i formacions per al personal docent dels centres educatius participants del Programa de la demarcació de Girona per tal que pogueu implantar els programes educatius que proposem  a les vostres aules.

En un principi aquestes formacions estaven pensades de fer en format presencial. No obstant, degut a la pandèmia de la Covid19 i les actuals restriccions, el Programa s’ha adaptat 100% a format en línia.

Ecoserveis, l’empresa que porta a terme el desenvolupament d’aquestes formacions de l’Eix 5 d’Educació, ha creat una plataforma en línia a la qual podreu accedir-hi a través d’un usuari i una contrasenya. En aquest “moodle”  el personal docent disposareu de tot el contingut en format de càpsules de vídeo, la documentació en PDF dels programes educatius de primària i secundària, espais de fòrum de debat i altres materials que haguem de generar segons les vostres necessitats.

Des de Diputació de Girona hem tingut un contacte constant amb els diferents Centres Coordinadors (Ajuntaments i Consells Comarcals a través dels quals articulem el Programa) per tal que facin la difusió i proposta del programa als centres educatius públics ​del municipi o de la comarca per tal de motivar-los a participar en aquest.

Tot i això, des de l’inici hem facilitat la informació als Centres de Recursos Pedagògics els quals ja teniu accés dels dels vostres canals de Google Drive de la documentació inicial del Programa i seguim volent que sigueu els primers informats de l’evolució del programa.

És per això que els professors que es vulguin donar d’alta ens hauran de comunicar a través d’aquest  correu electrònic  les següents dades per tal de gestionar les altes al “moodle”:

– Nom

– Cognoms

– Correu electrònic

– Càrrec

– Centre educatiu

– Municipi

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>