Conferència ” L’ús de la veu amb mascareta”


Dimecres, 3 de febrer de 2021, de 17.30 a 19h tindrà lloc la conferència L’ús de la veu amb mascareta a càrrec de la Dra. Ester Domènech Terradas. Metgessa foniatra i logopeda.
La foniatria és l’especialitat mèdica que s’ocupa de l’estudi, diagnòstic i tractament de les alteracions de la veu,… Llegeix més»

43è Premis Baldiri i Reixac

En aquesta edició, la Fundació Carulla convoca els Premis Baldiri Reixac, adaptats a l’actual situació de pandèmia, i els adreça als centres educatius de primària i secundària de tota Catalunya.
La convocatòria és oberta fins al dijous 11 de febrer de 2021.
La Fundació Carulla convoca els… Llegeix més»

Inventari Digital de Centre


Dins de l’aplicatiu INDIC (Inventari Digital de Centre), s’ha dut a terme la incorporació del mòdul d’Inventari.  Aquest mòdul està relacionat amb el mòdul de Desplegament, i permet gestionar el cicle de vida de l’equipament dins del centre (canvis d’estat i canvis d’assignacions de… Llegeix més»

Formació: Consola Gsuite. Administració

Taller realitzat per Marc Cargol (mentor digital) el dia 12.01.21 a les 17:30.

Objectiu: Ajudar als centres a dominar els aspectes bàsics de la consola d’administració del Gsuite. Conèixer les funcionalitats bàsiques, les possibilitats com a administrador/a de la consola del Gsuite i les seves aplicacions.

INSCRIPCIÓ  Del 8 al 19 de gener

Adreçat a: primària i secundària