EL DIA 22 ÉS EL DIA DE LA TERRA. Sumem??


El proper 22 d’abril la Fundació Kílian Jornet emmarca dins la celebració del Dia Internacional de la Terra la campanya de recollida selectiva de brossa en entorns naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril de 2021. Aquesta acció va adreçada a tots… Llegeix més»

Sant Jordi 2021


Des del programa “puntedu” us volem fer arribar aquesta proposta per celebrar Sant Jordi: per fer visibles els espais de lectura del centre, tant formals com informals i les activitats que feu per celebrar aquesta diada, compartiu les fotografies amb el hashtag #stjordilectura21 i… Llegeix més»

NO HI DEIXIS LA SALUT!


El pròxim dijous 15 d’abril a la biblioteca Joan Vinyoli, a les 19 h, xerrada NO HI DEIXIS LA SALUT!

A càrrec de Iolanda Clavera i Espinach, Logopeda, Practitioner en PNL (Programació Neurolingüística) i Directora de L’ARBRE

Interessats/des posar-se en contacte amb la biblioteca al:
️ 972 84 01 21
📧 Llegeix més»

Premis FOTÓN


Enguany es celebra la 4ª Edició dels Premis Fotón de comunicació científica i de docència a l’escola; iniciativa de l’Institut d’Óptica “Danza de Valdés” del CSIC, enfocada a reconèixer, impulsar i fomentar les labors de divulgació i ensenyança en l’àmbit de l’òptica i la fotònica. Els premis… Llegeix més»

Visites virtuals guiades entre centres


Una de les accions més valuoses en l’aprenentatge entre centres és la realització de visites a centres. El Laboratori de Transformació Educativa organitza aquestes trobades condicionats per la situació de pandèmia i les mesures sanitàries que impedeixen les visites presencials. És per això que,… Llegeix més»

Presentació programa innovació STEAMcat

Des del programa d’innovació STEAMcat, s’ofereix una sessió informativa sobre la propera convocatòria del programa.
Aquesta presentació en format virtual està adreçada a centres educatius que hi estiguin interessats.
La sessió virtual constarà:
– Primera part curta de presentació del programa
– Segona part on s’obriran diverses sales per… Llegeix més»