Seminari – Coordinadors/es Pla Català de l’Esport a l’Escola (PCEE)

Som un equip de treball que creiem amb els beneficis de l’activitat física, tant a nivell de qualitat física com de relacions socials. A més a més de ser especialistes d’Educació Física del nostre centre, molts som coordinadors/es del Pla Català d’Esports a l’Escola. Ens agrada participar i potenciar l’activitat física del nostre centre i impulsar jornades poliesportives entre centres. 

 

Persones que en formem part

Oscar Montoya Colomé (Escola Espiga, Lleida), Quim Bonfill Cortiella (Escola Joan Maragall), Rous Martínez Muñoz i Iban Oto Mesa (Escola Pinyana, Lleida), Joan Rodriguez Fiestas (Escola Príncep de Viana, Lleida), Adela Laplana Lafaja, David Odina Moreno i Salvador Vercher Grau (Escola Riu Segre, Lleida) i Marta Vidal Verdes (Escola Miquel Baró Daban, Seròs), 

Les persones coordinadores

Iban Oto I David Odina, coordinadors del Pla Català en els nostres centres educatius, en els darrers dos cursos hem fet la tasca de coordinadors del Seminari. Centrats en organitzar, cercar recursos materials i humans per realitzar trobades poliesportives entre centres, però aquest curs 2020-21 la situació excepcional ens ha obligat a canviar de ruta. Hem volgut generar un espai on els especialistes puguem parlar de la nostra àrea, poder compartir recursos per ficar en pràctica en el nostre dia a dia i explicar com portem el nostre Projecte Esportiu de Centre a les nostres escoles.

La trajectòria recorreguda

El Seminari a poc a poc està marcant una línia o manera de fer. En els darrers 4 anys s’ha centrat en organitzar trobades poliesportives entre centres en horari lectiu i en realitzar la tasca administrativa d’un/a coordinador/a del PCEE al seu centre.

El nostre principal objectiu del curs 2020-21 ha estat acompanyar els centres adherits al programa i procurar el manteniment i execució del programa als centres. Aquest curs també s’ha fet la difusió dels nous materials i de la plataforma creada pel CCR.

😎
 1. Grup estable de coordinadors del PCEE del Segriá.
 2. Motivats per fer trobades esportives entre centres.
 3. Espai per poder parlar  de la nostra materia, entre els especialistes d’Educació Física. 
🙄
 1. Inscripció de  més coordinadors del PCEE del Segrià.
 2. Cercar més  recursos d’EF.
Els reptes

 

  1. Trobada poliesportiva amb alumnat de 6è entre centres del Segrià que formem part del PCEE.
  2. Compartir recursos d’EF i del PCEE.
  3. Espai de trobada entre especialistes d’EF del Segrià.