Implica’t+ signa un conveni de col·laboració amb la Fundación Cultura de Paz


Des del CRP del Segrià fem difusió del comunicat que ha elaborat el grup de treball Implica’t per donar a conèixer la signatura d’un acord de col·laboració amb la fundació Cultura de Paz en programes conjunts relacionats, entre altres temes, amb l’educació, el medi ambient i els drets humans.

COMUNICAT

Implicats amb la signatura del conveni de col·laboració amb la Fundación Cultura de Paz presidida pel senyor Federico Mayor Zaragoza

Hi ha una estratègia usada per algunes grans empreses que s’anomena «la taca d’oli» perquè va escampant les seves idees, marques o productes de forma lenta però efectiva. De manera similar el col·lectiu «Implica’t + amb la Carta de la Terra», treballem des de fa gairebé una dècada per fer arribar els nostres convenciments, anhels i desitjos allà on calgui. Ho fem de manera generosa i assertiva. Amb paciència, però sense aturador.

Fruit d’aquesta voluntat de canviar el mon per fer-lo més humà, més col·laboratiu i millor, hem anat elaborant un bon grapat de propostes didàctiques per aplicar a les escoles i instituts de Catalunya amb els que col·laborem.

I, ara, estem molt contents perquè hem eixamplat l’àmbit d’actuació i hem signat un conveni amb la «Fundación Cultura de Paz», una organització de vocació intercultural, amb seu a Madrid, presidida pel senyor Federico Mayor Zaragoza.

L’acord del conveni estableix, entre d’altres, que col·laborarem en programes conjunts relacionats amb l’educació, la cultura, la ciència, el medi ambient, la seguretat ciutadana i els drets humans.

També crearem ponts de coordinació i cooperació en aquelles accions que tinguin objectius convergents de cara a una més gran repercussió per aconseguir una veritable cultura de pau.

I, sobretot, treballarem amb l’objectiu d’aconseguir que els documents relatius a «La Carta de la Terra i l’Agenda 2030» arribin i siguin assumits pels centres educatius, s’integrin el currículum educatiu i arribin directament a les aules i als infants i joves.

Podeu llegir el conveni en aquest enllaç:

Fundación Cultura de Paz

No cal ni dir-ho, però si sou docents i us voleu implicar en la transformació cap a una societat millor, aquest projecte interdisciplinari és un lloc on sereu benvinguts. Potser, som gent petita, en llocs petits, fent petites coses, però com diu el proverbi africà, si som molts podrem canviar el món.

Implica't+

Aneu a la barra d'eines