Preguntes més freqüents

preguntas-frecuentes
Clica damunt la imatge per accedir a l’enllaç

El Departament d’Educació  Espai del Departament d’Ensenyament destina un espai a les preguntes més freqüents sobre el Servei comunitari. Aquesta pàgina respon a 14 preguntes amb respostes concises i aclaridores.

No obstant, cal tenir en compte que la resposta referida al convenis és, en el cas de les centre de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona qui signa el convenis, per comptes del Departament d’Ensenyament  tal i com diu la resposta de manera genèrica

comunitat-educativa-servei-comunitari-preguntes-mes-frequents-xtec-xarxa-telematica-educativa-de-catalunya1

Sí. El Departament d’Ensenyament signarà convenis amb les entitats que col·laborin amb els centres de titularitat pública. Els centres privats i privats concertats hauran de signar amb les entitats el document jurídic que correspongui.
Els centres educatius podran, si escau, signar documents de compromís amb les entitats col·laboradores on constin els compromisos adquirits.

En el cas dels centres de Barcelona, és el Consorci d’Educació de Barcelona qui signa  els convenis amb les entitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>