MONOGRÀFIC DE COEDUCACIÓ 2n trimestre 20-21 #divendrescoeducatiu

Arriba una nova edició trimestral del nostre monogràfic de coeducació. De totes les publicacions que fem setmanalment amb recursos coeducatius Coeduca’t hem preparat una selecció per poder treballar-los amb totes les etapes educatives, inclosos els docents:

  • PROJECTE DIBUIXANT EL GÈNERE: adreçat a l’alumnat de secundària. És un projecte divulgatiu basat en el llibre del mateix nom, els autors del qual són Gerard Coll Planas (especialista en sociologia del gènere i sexualitat) i Maria Vidal (il·lustradora). L’objectiu d’aquest projecte és acostar els estudis al voltant del gènere a tothom. Disposa d’una guia didàctica que orienta als docents a l’hora de treballar-lo.
  • UNA MÀ DE CONTES:  LES TRES METGESSES: un conte ideal per treballar la barrera dels estereotips de gènere que van haver de superar les dones en el passat (finals del segle XIX). Podreu aprofundir una mica més i conèixer les protagonistes reals en les que està basada la història. El podeu treballar amb l’alumnat d’educació infantil i primària.
  • ELS CONTES COEDUCATIUS DE L’ADELA TURIN: tres àlbums il·lustrats clàssics que són imprescindibles per treballar la coeducació, els rols i la igualtat de gènere amb l’alumnat d’educació infantil i primària.
  • MALETA COEDUCATIVA 4: maleta de contes que vam posar en préstec a l’inici de trimestre. Amb els contes que conté podeu treballar estereotips i diversitat (rols de gènere, diversitat familiar, sabers i aportacions de les dones), educació afectivo sexual (emocions i sexualitat)  i prevenció de conflictes (violències masclistes, assetjament i abusos). Si la voleu tenir en préstec, ompliu el formulari.
  • GUIA PER A UNA COMUNICACIÓ INCLUSIVA I LLIURE DE PREJUDICIS: L’objectiu d’aquesta guia és una comunicació lliure d’estereotips, prejudicis i discriminació, que sigui respectuosa amb totes les persones. A través d’exemples i recomanacions, la guia constitueix un document de referència per a la ciutadania.

Podeu consultar totes les publicacions #divendrescoeducatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>