INSCRIPCIÓ FORMACIÓ 3 SUBXARXES XTCDigital PFZ RIBERA D’EBRE

Al nostre PFZ Ribera d’Ebre trobareu les tres activitats de formació relacionades amb les 3 SUBXARXES de la Xarxa Territorial de Cultura Digital.

1 Codi 8080320529 (enllaç inscripció) Subxarxa territorial de COORDINACIÓ DIGITAL. Seminari de coordinació (20h)

  • A qui va destinada l’activitat: coordinadors/es digitals de centre.
  • Objectiu: aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació on tractar els temes relacionats amb la coordinació digital de centre. Cada sessió està formada per un seminari web, seminaris territorials relacionats i converses al grup de coordinació digital del Nus.
  • Enllaç a espai Nodes subxarxa:  Coordinació Digital 

2 Codi 8080480529 (enllaç inscripció) Subxarxa Territorial per a l’ESTRATÈGIA DIGITAL DE CENTRE (EDC). Grup de treball (30h).

  • A qui va destinada l’activitat: docents impulsors de l’Estratègia Digital de Centre (comissió EDC)
  • Objectiu: donar eines per a l’acompanyament als centres en la seva elaboració de l’Estratègia Digital de Centre. Aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació entre els diferents grups de treball de les comissions d’estratègia digital de centre. És un espai per compartir experiències, eines i recursos, però també dubtes i dificultats.
  • Enllaç a espai Nodes subxarxa: Estratègia Digital de centre 

3 Codi 8080340529 (enllaç inscripció) Subxarxa de COMPETÈNCIA DIGITAL DOCENT. Seminari (20h).

  • A qui va destinada l’activitat: docents en general de tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària) que vulguin millorar el seu desenvolupament professional per tal de dur a terme processos de canvis i millora dins del centre educatiu treballant en equip de manera coordinada.
  • Objectiu: aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació i treball en xarxa per fer difusió del nou Marc competencial (6 àrees que despleguen els diferents aspectes de les activitats professionals dels docents) i promoure el desenvolupament de la competència digital docent. Cada sessió està formada per un seminari web, seminaris territorials relacionats i converses al Nus, dins del grup “Competència digital docent”.
  • Enllaç a espai Nodes subxarxa: Competència Digital Docent (CDD)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>