Inscripció Formació Professorat-PFZ Ribera d’Ebre curs 2021-22

Inscripció a les activitats del PFZ: del 13 al 26 de setembre de 2021
Consulta d’assignacions: a partir del 8 d’octubre.

Si alguna activitat comença abans, contactar amb el CRP, si no heu rebut confirmació del dia d’inici al correu personal XTEC, en cas de formacions intercentres.

Per a consultar adjudicació de plaça , a partir del 14 d’octubre, anar a: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/les-meves-activitats/ (I també per a respondre formulari de valoració final a la darrera sessió)

Els criteris d’adjudicació de places de les activitats formatives els podeu consultar a l’apartat Adjudicacions de la pàgina Oferta formativa de l’XTEC,  ( AQUÍ ENLLAÇ)

TOTES LES FORMACIONS ESTAN PREVISTES DE MANERA TELEMÀTICA, però cal evidenciar assistència per a certificar, segons tipologia formativa del PFZ.

Una conferència no certifica, però un cicle de conferències sí.

A cada formació es concretarà a l’inici l’instrument per evidenciar assistència a cada sessió i el nivell mínim de participació amb la persona formadora o coordinadora de l’activitat, per a obtenir la certificació. Pot ser des d’un qüestionari-formulari, una pregunta al xat, un espai d’intercanvi durant la sessió virtual, una tasca en grup, un document compartit,…IMPRESCINDIBLE PER A CERTIFICAR LA FORMACIÓ.

Imprescindible també el correu XTEC i en moltes formacions accés a Odissea (amb usuari corporatiu -Departament d’Educació).

És vigent la Instrucció 3/2020, de 13 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, les activitats seran en format virtual.

El Departament d’Educació ha establert un conjunt de línies de formació permanent per donar resposta a les necessitats de formació dels centres educatius i dels docents de Catalunya. El Pla de Formació de Zona (PFZ) és la planificació a nivell comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades al professorat del territori, segons necessitats detectades i prioritats anuals.

Des del CRP estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment o proposta de millora :  e3990108@xtec.cat

Podeu consultar altra oferta formativa telemàtica a XTEC: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/

Recordeu:

Les persones formadores no s’inscriuen a l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>