Seminari sobre Dislèxia

En el marc del  Màster Universitari de Dificultat de l’Aprenentatge i Trastorns de Llenguatge de la UOC s’organitza un cicle de “Seminaris d’Educació” organitzats conjuntament entre la Xarxa Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya i el Màster de Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge. Aquests seminaris es portaran generalment a terme l’últim dimecres de cada mes a la tarda a diferents seus de la UOC.

En cada Seminari un professional que es dedica a la intervenció en dificultats de l’aprenentatge i/o trastorns del llenguatge presentarà el cas d’un nen amb una dificultat (dislèxia, discalcúlia, TEL, discapacitat motriu, TDAH, etc.). Aquesta presentació inclourà la descripció del cas, informació relativa al procés d’identificació de les seves necessitats educatives i la descripció de la intervenció portada a terme. La duració de cada seminari serà d’uns 90 minuts en què primer el ponent exposarà el cas i després s’obriria un torn de preguntes amb els assistents.

El primer seminari tractarà sobre la dislèxia on es farà un breu recorregut històric per ajudar a comprendre el que es sap a dia d’avui sobre aquest trastorn específic de l’aprenentatge. Es comentaran creences errònies i encertades sobre les dificultats específiques de la lectura, es repassaran els diferents perfils de dèficit a partir d’exemples reals, i es revisarà l’eficàcia de diferents propostes d’intervenció.

El seminari anirà a càrrec de Javier Rodríguez-Ferreiro, doctor en Psicologia, especialista en Psicolingüística i Neuropsicologia del Llenguatge. A més de ser professor a l’àrea de Psicologia del Pensament i del Llenguatge de la Universitat de Barcelona col·labora com a consultor al Màster en Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge de la UOC.

Aquest seminari tindrà lloc el 23 de novembre de 2016 a  les 18.30h, a la Seu UOC de Lleida (Edifici Consell Comarcal del Segrià – Canyeret, 12, 2ª planta, 25.007 Lleida)Telèfon: 973 72 70 77. Correu electrònic: uoclleida@uoc.edu .

A tots els assistents se’ls expedirà un certificat d’assistència de 2 hores. L’assistència a la sessió és gratuïta, però caldrà que s’empleneu aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>