Presentació dels Comportaments Lingüístics de l’LSC

El passat divendres, 3 de juny, coincidint amb el 6è aniversari de l’aprovació de la Llei de la LSC pel Parlament de Catalunya, a l’any 2010, es va celebrar el VI Seminari de la LSC organitzat per la Vocalia de Política Lingüística LSC de FESOCA.

El seminari tenia com a objectiu primordial conèixer les tasques i els projectes que s’estan dur a terme en relació amb la LSC en diferents àmbits. Entre les ponències presentades destaca la que van fer la Marta Vinardell i la Natàlia Lagunas, professionals del nostre CREDA, conjuntament amb la Maria Josep Jarque de la Universitat de Barcelona sobre “Els Comportaments Lingüístics de l’LSC”. Aquest treball va ser fruit de la feina realitzada en el si d’un grup de treball creat pel Departament d’Ensenyament en el que formaven part, a més de les persones que van presentar la ponència, la Pepita Cedillo i la Gemma Gavilán del CREDA Pere Barnils.

Us adjuntem un vídeo de la presentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>