L’àliga que no recordava qui era

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, volem aprofitar per recomanar-vos aquest conte bilingüe, català/anglès, de la Barbara Bende i il·lustrat per nostra companay Irene Grau, “L’àliga que no recordava qui era” que en paraules de la seva autora és “un senzill conte il·lustrat que dona suport a la cerca, a les equivocacions, a provar…”.

Aquest petit conte pensat tant per a adults com pel més petits, de 7 a 107 anys, demostra a través del camí evolutiu d’una àliga que intenta fer d’animals diversos fins a tornar a ser ella mateixa i estar satisfeta, que només la cerca és el camí per arribar-hi. El relat dona suport a la cerca, a les equivocacions, a provar i a acceptar allò que és: fonament de l’aprenentatge i de l’evolució.

El text va acompanyat d’unes il·lustracions figuratives molt expressives, acolorits amb aquarel·la i perfilats amb tinta. I els diferents elements amagats dins, volen fer pels més petits que aquesta lectura sigui un gaudi i una font d’inspiració per a la comunicació entre pares-fills i docents-alumnes.

El llibre es podeu trobar a les tres llibreries de Sant Cugat, i avui, diada de Sant Jordi, entre les 17 i 19 h, juntament amb les autores, al parc Ramon Barnils de Sant Cugat (davant de l’Auditori).

Moltes felicitats, Irene (I Barbara)!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>