EPSON presenta uns projectors interactius

Amb els nous projectors interactius de distància ultrareduïda Epson EB-460i, i Epson EB-450Wi a banda de poder projectar en mode WXGA fins a una superfície de 96 polzades, podem també transformar qualsevol pissarra o un pany de paret en una pissarra interactiva.

Proyectores interactivos de Epson

El conjunt de models de projectors que poden permetre fer aquest pas endavant són  Epson EB-460, Epso, EB-440W, Epson EB-450W, Epson EB-460i i Epson EB-450Wi. Com diu Vicente Mayor, product manager de Proyectores Multimedia a Epson Ibérica, “l’entorn educatiu´és el que d’entrada aprofitarà més els avantatges d’aquests nous projectors interactius, però també seran sol·licitats en tota mena d’entorns empresarials“.

Proyectores interactivos de Epson

Proyectores interactivos de EpsonAquests models permeten ampliar la mida de la projecció fins a 102 polzades en mode XGA i en 96 polsades en mode WXGA, integren un altaveu de 10 watts de potència i una presa de micròfon. Inclouen, també, connectivitat Ethernet i de manera opcional WIFI i són de molt senzilla instal·lació, podent-se projectar damunt qualsevol superfície fins i tot la pissarra de guix.

Les principals característiques d’aquest nova gamma, són:

 • Aconsegueixen una emissió de llum de color de fins a 3.000 lúmens.
 • Els models Epson EB-440Wi, Epson EB-450Wi i Epson EB-450W donen una resolució WXGA, que permenten una visió panoràmica de DVD o d’imatges traslladades des d’un ordinador
 • Inclouen funcions interactives (EB-450Wi y EB-460Wi), de manera que es pot fer servir un llapis interactiu electrònic en comptes del ratolí
 • Són compatibles (els models interactius) amb qualsevol programari, tant per Windows com per a Mac.
 • Disposen de connexió USB.
 • En una sala de dimensions mitjanes el micròfon incorporat permet amb l’altaveu de 10 watts.
 • La tecnologia E-TORL exclusiva d’Epson permet que la vida útil de la làmpada sigui de fins 3.500 horas en mode eco.
 • Els models EB-450i y EB-460Wi són els més recomanables per fer servir com a pissarra interactiva i les mesures de resolució abastes de 60 fins a 102 polzades.
 • Fan servir la  tecnología 3LCD de tres xips para aconseguir unes impactants presentacions i amb molt detall.

|MÉS INFO|

1 comentari

 1. Francesc

  Pel que he pogut esbrinar, aquests projectors no funcionen amb Linkat, ni amb Ubuntu, i al web del fabricant qualsevol consulta de la paraula “Linux” ofereix 0 resultats.

  En canvi, tots els grans fabricants de PDI com Smart, nterwrite, Mimio o Promethean ofereixen suport i programari per a sistemes GNU/Linux.

  Al meu entendre, això no és un pas endavant, sinó més aviat un retrocés. És per pensar-s’ho un parell de vegades abans de decidir-se per un model o un altre. Encara que ara mateix el vostre centre no faci servir sistemes basats en programari lliure, qui us diu que no canviareu en el futur?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>