Disponible la 3.5 del Firefox

Disponible la versió 3.5 del navegador Firefox. Aquesta versió és més ràpida   estable, sobretot per a les aplicacions amb java, a causa del motor TraceMonkey i permet llegir html 5, l’última versió del llenguatge de programació web.

Pot reproduir vídeos i sons o imatges fotogràfiquesa, sense que calgui instal·lar-hi cap complement. El nou Firefox, a més, és capaç de saber des d’on us connecteu a internet, utilitza la tecnologia de Google per localitzar l’internauta, que pot fer servir aquesta informació a les xarxes socials.

A més, també podeu navegar sense deixar rastre al vostre ordinador de les pàgines que visiteu. Si activeu el mode de navegació privada, ningú que faci servir després el mateix ordinador podrà saber per on heu navegat, ni tan sols consultant l’historial, les galetes ni la memòria cau.

Per a la pròxima versió, Mozilla ja prepara la integració del navegador amb l’extensió experimental Ubiquity, que es presenta com a molt prometedora en la manera de concebre la navegació per la xarxa.