Vint consells essencials per fer un bon treball de recerca al Batxillerat.

El document que teniu a les mans és el resultat d’uns quants anys d’experiència dels autors fent de tutors de treballs acadèmics o d’introducció a la recerca d’estudiants de primer curs d’universitat i d’oferir-los el suport necessari en aquesta tasca. Això ens ha portat a explorar el treball de recerca (TR) que es fa a batxillerat, i a proposar alguns consells o pautes per millorar-ne l’elaboració. També hem impartit algunes sessions a l’INS Manuel Carrasco i Formiguera, de Barcelona, i d’aquests seminaris n’ha acabat sorgint aquesta Guia.

És ben clar, d’entrada, que els estudiants han de seguir les pautes del seu institut o centre i del seu tutor o tutora a l’hora de fer el TR, i és per això que aquest document n’és un complement. Hem volgut fer un text molt pràctic i que serveixi, de manera tangible i real, als estudiants que el consultin, i evitar disquisicions teòriques que es poden resoldre en d’altres llocs de consulta.

Existeixen molts llibres -alguns només en paper- i molts documents web que ofereixen molt bones orientacions, pautes i consells per fer un bon TR. Pot ser que hi trobis algunes indicacions diferents entre uns i altres, però seran qüestions secundàries.

Fitxa tècnica del document:

Registre de metadades complet
Camp DC Valor Idioma
dc.contributor.author Turull i Rubinat, Max
dc.contributor.author Pons, Amadeu
dc.contributor.author Roca Acedo, Berta
dc.contributor.author Satorras Fioretti, Rosa Ma. (Rosa María)
dc.contributor.author Vallès Elizalde, Àgueda
dc.date.accessioned 2017-07-19T08:35:54Z
dc.date.available 2017-07-19T08:35:54Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/2445/114030
dc.description La navegació per aquest document està optimitzada quan s’obre directament amb el navegador Chrome o des d’Acrobat Reader; en canvi, presenta alguna deficiència si s’obre directament des dels navegadors Firefox o Safari.
dc.description.abstract El document que teniu a les mans és el resultat d’uns quants anys d’experiència dels autors fent de tutors de treballs acadèmics o d’introducció a la recerca d’estudiants de primer curs d’universitat i d’oferir-los el suport necessari en aquesta tasca. Això ens ha portat a explorar el treball de recerca (TR) que es fa a batxillerat, i a proposar alguns consells o pautes per millorar-ne l’elaboració. També hem impartit algunes sessions a l’INS Manuel Carrasco i Formiguera, de Barcelona, i d’aquests seminaris n’ha acabat sorgint aquesta Guia. És ben clar, d’entrada, que els estudiants han de seguir les pautes del seu institut o centre i del seu tutor o tutora a l’hora de fer el TR, i és per això que aquest document n’és un complement. Hem volgut fer un text molt pràctic i que serveixi, de manera tangible i real, als estudiants que el consultin, i evitar disquisicions teòriques que es poden resoldre en d’altres llocs de consulta. Existeixen molts llibres -alguns només en paper- i molts documents web que ofereixen molt bones orientacions, pautes i consells per fer un bon TR. Pot ser que hi trobis algunes indicacions diferents entre uns i altres, però seran qüestions secundàries. ca
dc.format.extent 27 p.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Institut de Ciències de l’Educació. Universitat de Barcelona ca
dc.rights cc by (c) Turull i Rubinat, Max et al., 2017
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
dc.subject.classification Batxillerat cat
dc.subject.classification Disseny curricular cat
dc.subject.classification Treballs de recerca (Batxillerat)
dc.subject.other Baccalaureate (Secondary school educational programme)
dc.subject.other Curriculum planning
dc.title Guia pràctica per fer un bon treball de recerca (TR) a batxillerat. #20 consells essencials ca
dc.type info:eu-repo/semantics/book ca
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/openAccess ca
Apareix en les col·leccions: Docència i Metodologia Docent (ICE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>