V Congrés Internacional EDO “Lideratge i gestió del talent a les organitzacions”

 

Els interessats en el lideratge i la gestió del talent a les organitzacions tenen una cita a Barcelona el proper mes de maig de 2018. El Congrés Internacional EDO arriba a la seva cinquena edició..

Aquesta edició del V CIEDO té per objectiu analitzar el rol de la gestió del talent dins de les organitzacions, i és per aquest motiu que s’han marcat les següents línies de treball: xarxes socials corporatives per al foment de l’aprenentatge social, l’aprenentatge en acció, la promoció i gestió de l’aprenentatge informal, la gestió del capital humà i la gerència de la gestió del coneixement.

Adreçat a professionals, acadèmics i experts com tu, el V Congrés Internacional EDO “Lideratge i gestió del talent a les organitzacions” és l’espai perfecte per a millorar la teva xarxa de contactes i donar a conèixer la teva feina.

Modalitats de presentació

Si has treballat sobre les línies del Congrés, t’animem a participar presentant la teva experiència o els resultats de la teva recerca. Envia abans del 12 de gener del 2018 la teva proposta en qualsevol de les següents modalitats:

  • Comunicacions: Tens resultats fruit de projectes de recerca en curs o finalitzats? Has posat en pràctica alguna experiència vinculada a les línies de treball del Congrés i vols difondre-la? A les taules de comunicacions trobaràs altres congressistes que comparteixen les teves inquietuds. 
  • Pòsters: Ets investigador novell? No tens experiència en presentar el teu treball a congressos? L’espai de pòsters és ideal per a què t’estrenis d’una vegada per totes. La teva feina té valor, comparteix-la amb la resta!
  • Simposis: Estàs treballant juntament amb altres col·legues sobre aspectes vinculats a la temàtica del Congrés? Has desenvolupat una recerca amb socis de diferents universitats i voleu presentar els resultats obtinguts? Vols proposar a altres col·legues analitzar des de diferents punts de vista una de les línies de treball del Congrés? Aquesta és la modalitat de participació que necessites. Agrupa 3 o 4 col·legues i aprofita el V CIEDO per a debatre les vostres reflexions amb la resta d’assistents.
  • Workshops: Tens un model que creus que pot resultar d’utilitat i interès per a altres organitzacions?Consideres que compartir la teva experiència t’ajudarà a enriquir-la? Estàs buscant un espai on conèixer a persones que poden estar interessades en la teva feina? Els Workshops són una oportunitat per a fomentar el networking i donar-te a conèixer.

Revisa al web del V CIEDO les característiques que ha de reunir el teu treball per tal de ser aprovat per part del nostre comitè científic i d’experts.

Dates importants 

Anota a la teva agenda les següents dates: 

  • Dates del Congrés: 9, 10 i 11 de maig del 2018.
  • Enviament d’aportacions: fins el 12 de gener del 2018.
  • Matrícula reduïda: fins el 2 de març del 2018.
  • Matrícula regular: des del 3 de març fins el 4 de maig del 2018.

 Segueix-nos    #ciedo

Vincula’t al nostre Linkedin i amplia la teva xarxa de contactes abans del Congrés.

Organitzen

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>