Programa del quart laboratori TRANSITAR-LAB_15 de febrer a Sant Vicenç dels Horts

El 15 de febrer acollim a Sant Vicenç dels Horts una jornada de la Diputació adreçada a professionals de l’Educació i la cultura, en el marc del projecte “Laboratoris Transitar” i que es portarà a terme a l’Arxiu Municipal.

Adreçada a agents actius dels àmbits de la Cultura, l’Educació i les comunitats, en ajuntaments, biblioteques, espais culturals, associacions, centres educatius, espais de creació artística,… per a gent de Sant Vicenç dels Horts però també de fora del municipi. 

El projecte “Laboratoris Transitar” és la segona part d’un projecte més ampli que s’anomena “TRANSITAR” que es concreta en una exposició itinerant que aviat començarà a voltar per diferents poblacions.

TRANSITAR és un projecte expositiu que parteix d’un procés participatiu i creatiu. Tracta de com orientar-se en un món canviant.

Ofereix una mirada humanista de l’orientació, més enllà de les transicions dins del sistema Educatiu, dels centres i dels horaris lectius. Una visió holística de l’Educació a temps complet, que afecta a totes les persones al llarg de la vida.

Aquesta exposició es va inaugurar el passat 22 de gener al ARTS SANTA MÒNICA i s’espera que que passi per Sant Vicenç durant el 2019.

No és casualitat que el projecte “Laboratoris Transitar” vingui a Sant Vicenç dels Horts el 15 de febrer, atès que el setembre del 2017 Sant Vicenç dels Horts es va participar en l’elaboració d’aquesta exposició  amb 10 el testimonis de 10 ciutadanss. Els continguts d’aquesta exposició neixen de les aportacions recollides en diversos muncipis, mitjançant un seguit de dinàmiques participatives.

La participació de Sant Vicenç dels Horts des de la Regidoria d’Educació va consistir en facilitar la ubicació (El Molí dels Frares) i buscar testimonis, ciutadans/es de Sant Vicenç dels Horts amb diferents trajectòries professionals, per a la construcció participativa d’aquesta expo. Aquí en disposeu de més info:

https://www.diba.cat/es/web/transitar/participants/sant-vicenc 

Programa de la Jornada a Sant Vicenç dels Horts

Dia: 15 de Febrer 2019, de 9:15 a 14:15 hores

Lloc: Arxiu Municipal. C. Pau Vila, 7. Sant Vicenç dels Horts

Horari

9:15h    Recepció

9:45h    Presentació del laboratori

10:00h  Banc d’experiències BiblioLab / Magnet

11:00h  Esmorzar

11:30h  Dinàmica: de l’empremta al relat

12:45h  Conferència d’Andrea De Pascual

14:15h  Tancament

Trobareu més informació al següent enllaç.

Encara us hi podeu inscriure emplenant el següent formulari 

LINK del web del projecte per a que tingueu més informació:

https://www.diba.cat/es/web/transitar/laboratoris-transitar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>