Orientacions per a desplegar la biblioteca als centres de secundària

bibliosecAquest document neix amb la finalitat de respondre als interrogants que es poden plantejar a l’hora d’engegar o revisar la biblioteca d’un centre de secundària. El plantejament inicial de la proposta que es fa en aquest document parteix de la consideració de la biblioteca com un centre de recursos; així el document tracta d’aproximar el model bibliotecari de secundària al que posseeixen alguns països del nostre entorn i al que ja existeix en l’àmbit universitari, en què la biblioteca s’ha reorientat cap al centre de recursos d’aprenentatge i recerca.

El desenvolupament del contingut segueix els àmbits d’intervenció de la biblioteca en el marc del Projecte Educatiu de Centre. Aquests àmbits són el foment de la lectura, la formació de les competències informacional i digital, la gestió de recursos i l’acció sociocultural.

| Descarregueu el document |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>