Seminaris TAC

Materials de suport per a seminaris de coordinació, tallers i altres modalitats de formació TIC-TAC dirigides a centres:

  • Seminari TAC a Primària. Amb el Seminari TAC de Primària es vol potenciar l’ús pedagògic de les Tecnologies de l’Aprenentatge i del Coneixement, com un dels eixos importants a impulsar en l’acció educativa del segle XXI. Es fonamenten en la metodologia de l’aprenentatge entre iguals. Els seminaris de dinamització es constitueixen com un referent per a l’ús transversal de les TAC entre els centres de cada zona mirant d’ajustar-se a les directrius comunes establertes pel Departament d’Ensenyament. (https://sites.google.com/a/xtec.cat/semtictacteb/)  [edició 15-16]   [edició 14-15]   [edició 13-14]   [edició 12-13].
  • Seminari TAC a Secundària. Amb el Seminari TAC de Secundària es vol potenciar l’ús pedagògic de les Tecnologies de l’Aprenentatge i del Coneixement, com un dels eixos importants a impulsar en l’acció educativa del segle XXI. Es fonamenten en la metodologia de l’aprenentatge entre iguals. Els seminaris de dinamització es constitueixen com un referent per a l’ús transversal de les TAC entre els centres de cada zona mirant d’ajustar-se a les directrius comunes establertes pel Departament d’Ensenyament (https://sites.google.com/a/xtec.cat/semtictacteb/)  [edició 15-16]   [edició 14-15]   [edició 13-14]   [edició 12-13].
  • Tastets TIC. Els “Tastets TIC” són Tallers pràctics orientats a fer una aproximació a algunes de les eines TIC més interessants des del punt de vista pedagògic. Està dirigit a tot tipus de professorat, de primària i secundària, i en cada edició es van variant els temes tractats.
  • Pla TAC: seminari que té com a objectiu acompanyar en el procés d’elaboració del Pla TAC de centre. En les diverses sessions es va avançant en la seva redacció, per tal d’arribar a tenir-lo completat en acabar el seminari [materials de referència].