Revistes

Actualment el SE del Baix Ebre està subscrit a les següents publicacions:

Cuadernos de pedagogia. Revista mensual que ofereix tota l’actualitat del sector de l’ensenyament en forma d’experiències, articles d’opinió, entrevistes, reportatges, legislació, propostes innovadores i ressenyes bibliogràfiques.

Guix. Des de 1997, Guix es manté fidel a la tradició educativa i donant suport a la renovació educativa pedagògica a través de la reflexió i la pràctica.

Guix d’infantil. Reflexions, recursos didàctics i experiències pedagògiques d’educació infantil (primer i segon cicle)

Perspectiva escolar. Revista adreçada als professionals dels sistema educatiu que s’ocupa de difondre accions educatives d’innovació i promoure reflexions sobre els reptes de l’ensenyament obligatori.

Infància. Revista de l’Associació de Mestres Rosa Sensat que contribueix a difondre diverses maneres d’atendre i educar els infants, des del naixement fins als 6 anys, amb articles teòrics i pràctics.

Viure en família. Revista dirigida a pares i mares que tracta els temes de la criança, educació, psicologia i salut.

Serra d’Or. Revista que tracta tot allò referent a l’àmbit de la cultura catalana, amb una visió oberta al món

Catalonia Today. Revista en anglès amb notícies de Catalunya adreçada als residents estrangers que viuen a Catalunya, però també als catalans interessats a llegir, practicar i millorar el seu anglès.

L’illa. Publicació amena que pretén posar en contacte el lector amb el món apassionant que envolta el llibre (autors, editorials, premis, informació cultural, crítica…).

Faristol. Revista de literatura per a infants i joves, amb articles tematitzats, entrevistes a autors, recomanacions de lectures per a totes les edats, …

Lleure. El Lleure és la revista de l’Associació Catalana de Colònies i Albergs de Catalunya, creada amb l’objectiu de promoure i divulgar les colònies, el lleure educatiu i totes aquelles activitats per les quals les instal·lacions juvenils acaben esdevenint espais privilegiats per la seva realització.

El temps. Setmanari d’informació general dels Països Catalans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>