Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica – 6a edició

PremiEscolar_200x100.jpg_2111489198Premi que fomenta la promoció del coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

A qui s’adreça?

Centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, que hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2017-2018 un projecte o una experiència pedagògica relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològiques.

Objectius

Donar a conèixer les iniciatives i la bona feina que fan els centres educatius catalans.

Posar de manifest la voluntat de donar suport a totes aquelles iniciatives orientades a promoure uns hàbits saludables i sostenibles en l’alimentació entre la infància i la joventut d’avui, que són els que demà decidiran quina alimentació volen i quins aliments trien.

Termini

El termini de presentació és del 4 de juny al 16 de juliol del 2018.

Sol·licitud de participació

Omplir el formulari, memòria del projecte i format de presentació. Tot detallat aquí.

Premis
  • Primer premi consistent en un guardó d’autor i 1.250 €.
  • Segon premi consistent en un guardó d’autor i 1.000 €.
  • Tercer premi consistent en un guardó d’autor i 750 €.
Organitza

L’Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunya, mitjançant els departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat.

Veredicte

La comunicació del veredicte del jurat als centres tindrà lloc l’1 d’octubre i l’acte de lliurament dels premis es durà a terme el dia 25 d’octubre a l’Institut Montjuïc de Barcelona, guardonat amb el 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2017. Aquest acte es celebrarà en el marc de la Setmana Bio a l’escola, una setmana destinada a la divulgació i el foment de la producció i alimentació ecològiques dins la comunitat educativa.

Per més informació

Podeu consultar tota la informació referent al Premi a la pàgina  Producció agroalimentària ecològica (PAE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>