Caixes didàctiques en préstec

20160119_094807

A través del conte de “La gran aventura de Nico i els seu amics” s’apropa el món del mar als més petits. L’objectiu és que comprenguin coses bàsiques com ara per què floten els vaixells, per què serveixen les veles, i també que coneguin el món dels pirates, dels pescadors, de les sirenes i dels elements del mar més destacats. Per aconseguir-ho, dins la caixa es troben el llibre il·lustrat del conte, un guinyol amb tots els personatges, un CD amb cançons, activitats per a experimentar la flotació… i un dossier didàctic.

Nivell educatiu: Educació infantil i 1r cicle d’educació primària

20160119_094814Pirates

Una caixa per conèixer el fenomen de la pirateria al llarg del temps i en diferents àrees, principalment al Mediterrani (segles XV i XVI) i a l’Atlàntic (segles XVII, XVIII i XIX). Dins es troben novel·les d’aventures, pel·lícules, fotografies, objectes variats com ara banderes, barrets, cartes de navegació, un tresor i un dossier d’informació.

Nivell educatiu: Educació primària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>