Nanociència : Ja tenim el Nanokit !!!

Ja tenim el NanoKit al CRP VO I de Granollers en préstec !

El NanoKit s’ha concebut per crear un material experimental didàctic sobre l’àrea emergent de la nanociència i nanotecnologia. El jovent ha d’estar preparat per entendre i gestionar una àrea de la ciència amb un gran potencial per canviar el seu dia a dia.

L’experiència combina una metodologia experimental, per a què els alumnes provin en primera persona, i una plataforma en línia, per a què aprofundeixin en les bases teòriques i descobreixin investigacions relacionades d’actualitat.

Es tracta d’una proposta interdisciplinària que engloba temàtica pròpia de la ciència més teòrica i la recerca bàsica (per exemple, amb l’experiment de les propietats conductores del grafè) amb d’altres amb una aplicació tecnològica directa (el disseny d’un sensor piezoelèctric). La ‘nano’ és un camp de la ciència en el qual hi treballen tant investigadors especialitzats en ciència fonamental i teorització matemàtica com enginyers i tècnics que centren els seus esforços en el disseny de noves aplicacions.

 

Si en voleu saber més podeu anar a la pàgina oficial: http://nanoeduca.cat/ca/inici/

 

FORMULARI DE SOL·LICITUD

 

nanokit2

Inventari del material del nanokit: s’especifica el material necessari per cada activitat pràctica, i les quantitats presents al nanokit i a la capsa de reposició.

– Presentació Jordi Díaz (CCiTUB): “Un viatge al nanomón”

– Presentació Julio Pérez (CESIRE): “NanoEduca i nanokits 2.0”

– Documentació del kit (Dossiers alumnat i professorat)

Trobareu la documentació relacionada amb el projecte i més informació al web del CESIRE, dins del projecte de Nanotecnologia: https://agora.xtec.cat/cesire/categoria/projectes/nano/

CALENDARI DE PRÉSTEC