INS Bellulla – English Day

El dilluns 4 de febrer hem celebrat la Jornada English Day a l’Institut Bellulla de Canovelles.

Les activitats han estat vehiculades per mitjà de tallers en anglès i tasques en anglès a diferents matèries del currículum, sempre amb l’afany d’impulsar  l’ús de la llengua anglesa entre el nostre alumnat.

Les propostes han estat adreçades a tot l’alumnat d’ESO.

L’activitat estrella per a 1r i 2n d’ESO ha estat un molt destacable «Sing Along» dut a terme a l’Auditori Can Palots de Canovelles.  En Josep i la Bàrbara, dos professors d’anglès de la companyia Sing Along Project, han conduït aquest concert en directe on els alumnes han participat activament. Els nois i les noies han pogut triar i cantar les cançons que més els hi agradaven en anglès amb dos músics cantant en directe. Ha estat to un èxit!

L’activitat principal pels alumnes de 3r i 4rt d’ESO ha estat l’estona dedicada a aprendre «Scottish Dances» que s’ha realitzat al gimnàs de l’institut. Volem agraïr la participació de David Vivanco que, arribat des d’Escòcia, ha vingut a ensenyar-nos com ballar el  per ensenyar-nos e ballar el «Ceilidh» o balls tradicionals escocesos en grup. Ha estat una activitat genial per practicar l’anglès, per fomentar la cohesió de grup i per passar-nos-ho bé!

La jornada ha estat tot un èxit i ens sentim molt satisfets i satisfetes dels resultats del dia.

Esperem repetir-la el proper curs! Mireu aquí algunes fotos que mostren el que hem fet: