English Day ESC Congost amb INS Bellulla

El dijous 8 de març es va celebrar l’English Day a l’ESC Congost de Canovelles. La professora Anna Grau va ser la responsable de l’organització d’aquesta jornada.

Aquest any han centrat la jornada en els talents que tenen els alumnes a través de les cançons, representacions i els jocs tals com el quiz.
De P3 a 2n a partir de les daily routines i chants que es treballen a l’aula, es van representar entre els alumnes fent servir flashcards, dibuixos i altres manualitats.
L’alumnat de 3r va fer un Quiz sobre la cultura anglesa en temes tals com el menjar i les tradicions. També es va representar una cançó que finalment va acabar en un Karaoke amb cançons treballades a classe. Per la tarda els grups de 3r, 4t, 5è i 6è van anar a veure una obra de teatre amateur.
L’alumnat de 4t va centrar-se el el concurs Congost got Talent en el qual van presentar petites escenes, balls i fins i tot màgia!
L’alumnat de 1r ESO de l’INS Bellulla de Canovelles va col·laborar en aquesta jornada amb l’alumnat de 5è i 6è fent jocs diversos de llengua tals com memory, matching i guessing game.