Edcamp Les Franqueses – Reportatge a “El Vallès Educa”

Dissabte 26 de maig es va celebrar l’EdCamp Les Franqueses, el primer EdCamp de la comarca del Vallès Oriental.

Un EdCamp és una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi com es desenvolupa. En un EdCamp no hi ha un programa definit per l’organització, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès per aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per a transformar l’educació.

L’EdCamp Les Franqueses del Vallès ha estat organitzat pel seminari de coordinació de primària-secundària del municipi de Les Franqueses del Vallès, on hi participem els caps d’estudis dels centres de primària, les coordinadores pedagògiques dels centres de secundària, el CRP del Vallès Oriental I i la Inspecció educativa. EdCamp Les Franqueses ha estat patrocinat per la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa Educació demà. L’Ajuntament de Les Franqueses també ens va oferir la seva col·laboració.

Per a accedir al debat i al recull d’idees de cada conversa, podeu seguir aquest enllaç al MAPA DE LES SESSIONS per llegir l’acta i/o resum de cada una.

L’EdCamp Les Franqueses del Vallès ha estat organitzat pel seminari de coordinació de primària-secundària del municipi de Les Franqueses del Vallès, on hi participem els caps d’estudis dels centres de primària, les coordinadores pedagògiques dels centres de secundària, el CRP del Vallès Oriental I i la Inspecció educativa. EdCamp Les Franqueses està patrocinat per la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa Educació demà. L’Ajuntament de Les Franqueses també ens ha ofert la seva col·laboració.
Tothom que vulgui compartir i conèixer reflexions, experiències i recursos al voltant de l’educació hi està convidat. És una experiència oberta a la comunitat de dins i fora del municipi. Estem orgullosos de poder organitzar el 1r EdCamp que es fa a la comarca i estem treballant fort per oferir una bona experiència.

Aquí teniu el reportatge que va fer l’equip de producció de “El Vallès Educa” (minut 16:20)