Tauletes CRP Vallès Oriental I

Pàgina d’inici

L’ús de les tauletes en els centres educatius poden esdevenir un motor de canvi metodològic. La seva facilitat d’ús i la seva accessibilitat fan que sigui molt fàcil el seu ús des dels més petits fins als més grans.

L’ús de tauletes a les aules ha d’ajudar a donar més protagonisme a la construcció de l’aprenentatge de l’alumne ja que aquest ha de passar a ser el centre per adquirir coneixement.

Aquests aparells ens aporten un valor afegit als que havíem tingut fins ara als centres. Amb una sola tauleta, podem fer una fotografia, publicar-la a la xarxa, afegir un comentari, enregistrar un podcast, editar un vídeo, geolocalitzar qualsevol monument del nostre entorn, crear una narració digital, reforçar àrees instrumentals com les matemàtiques i la llengua, visualitzar aspectes d’altres àrees amb simuladors i aplicacions específiques…

Des del Centre de Recursos volem ajudar-vos a utilitzar aquesta tecnologia dins i fora de les aules. Per aquest motiu us podem a la vostra disposició el préstec de 4 tauletes Bq Edison 3 (2 Wifi i una 3G). La tauleta 3G pot fer de wifi de les altres tauletes fora del centre (explicació en l’apartat FAQ).

Només us demanem que un cop acaben d’utilitzar-les ens fer arribar una petita descripció i valoració de l’experiència que hagueu dut a terme.