Conferència inaugural curs 2021-2022 ST Girona

El director territorial d’Educació, Sr. Adam Manyé, us convida aquest proper dilluns dia 20 de setembre a les 18h a la conferència inaugural del curs titulada “La transformació digital dels centres educatius: reptes i oportunitats” que anirà a càrrec de la Dra. Mercè Gisbert Cervera.

L’acte es farà en format híbrid a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat a Girona (C/ Pompeu Fabra, 1).  L’aforament de la sala és limitat a 55 places. És per aquest motiu que per poder assistir de forma presencial a l’acte caldrà omplir aquest formulari https://forms.gle/aPPMs4rgwNKPDgMh7 abans de divendres 17 de setembre (requereix usuari XTEC) i rebre la posterior confirmació de la plaça.

L’assignació de places es farà estrictament per ordre de petició fins a omplir l’aforament. No es podrà accedir a la sala sense la confirmació de reserva de plaça. Així mateix, es farà una emissió per mitjà del sistema de retransmissió de la Generalitat (http://generalitatgirona.gencat.cat/ca/inici/ –> pestanya “En directe”).

Recordeu que es tracta d’una activitat oberta i dirigida a tots els professionals de la comunitat educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>