L’art de persistir (D. Bueno). Presentació online

Presentació online de L’art de persistir de David Bueno.

Dimarts 24 de novembre a les 19h a través de Zoom.

Una conversa entre David Bueno, autor del llibre, investigador i divulgador científic, i Salvador Macip, metge, científic i escriptor.

Enllaç a la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/91989832289?pwd=c0pCZ3NJYjB6eGdIOWJmNVNzRHplQT09

Si voleu més informació del llibre, la podeu trobar a:

http://www.arallibres.cat/ca/cataleg/1/1458/l’art-de-persistir  

El cervell segueix sent el gran desconegut. Què passa dins del nostre cap quan ens enfrontem a un canvi sobtat? Per què hi ha societats que davant de la incertesa esdevenen més autoritàries? Com és que hi ha persones incapaces de tolerar els canvis vitals i d’altres que s’hi adapten a la primera? Quina és la diferència entre resistir i persistir?

De la mà del prestigiós neurocientífic i divulgador David Bueno, ens endinsem en la part més desconeguda del nostre cervell per entendre com ens comportem individualment i col·lectivament davant del que és desconegut. Un mirall per prendre consciència que la manera com fem front a la incertesa condiciona la nostra forma de veure i viure el món. L’art de persistir és un llibre necessari per poder navegar en un món cada cop més canviant.

Una aventura meravellosa per l’interior del cervell que ens mostrarà el camí per seguir avançant en l’àmbit personal i construir, a la vegada, una societat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>