Makey Makey

 14Descripció

La placa Makey-Makey és una placa similar al comandament d’una vídeo consola que es pot fer servir com si fos un teclat o un ratolí. Això permet enviar ordres a l’ordinador on es trobi connectada, podent interactuar així amb projectes realitzats amb Scratch (el qual ja incorpora els blocs de programació necessaris per a poder-ne fer ús directament).

El seu funcionament és molt senzill. En lloc de prémer botons, el que fem és tancar el circuit mitjançant contactes o pinces de cocodril, i d’aquesta manera es simula com si s’hagués premut un botó. Això ens permet convertir qualsevol objecte de la vida quotidiana en un teclat, comandament o ratolí.

Makey Makey té com a objectiu iniciar als nens i nenes en el món de la programació.  és un kit d’invenció que ofereix la possibilitat de convertir gairebé qualsevol superfície en un panell tàctil (touchpads) per a jocs. Permet trobar maneres creatives d’interactuar amb els ordinadors, utilitzant objectes quotidians com a substituts del teclat i del ratolí.

Sigues partícep de la ciència col·laborativa: entra a l’enllaç i comparteix la teva experiència amb els Makey Makey..


Disponibilitat pack 2 unitats Makey Makey

No disponible del 02 de novembre  al 30 de novembre de 2021 (Escola Vilanova Segrià)

No disponible del 14 de març de 2022 a l’1 d’abril de 2022 (ZER Ponent)