Makey Makey

Descripció

La placa Makey-Makey és una placa similar al comandament d’una vídeo consola que es pot fer servir com si fos un teclat o un ratolí. Això permet enviar ordres a l’ordinador on es trobi connectada, podent interactuar així amb projectes realitzats amb Scratch (el qual ja incorpora els blocs de programació necessaris per a poder-ne fer ús directament).

El seu funcionament és molt senzill. En lloc de prémer botons, el que fem és tancar el circuit mitjançant contactes o pinces de cocodril, i d’aquesta manera es simula com si s’hagués premut un botó. Això ens permet convertir qualsevol objecte de la vida quotidiana en un teclat, comandament o ratolí.

Makey Makey té com a objectiu iniciar als nens i nenes en el món de la programació.  és un kit d’invenció que ofereix la possibilitat de convertir gairebé qualsevol superfície en un panell tàctil (touchpads) per a jocs. Permet trobar maneres creatives d’interactuar amb els ordinadors, utilitzant objectes quotidians com a substituts del teclat i del ratolí.

Sigues partícep de la ciència col·laborativa: entra a l’enllaç i comparteix la teva experiència amb els Makey Makey..


Disponibilitat pack 2 unitats Makey Makey

 

No disponible del 17 de febrer al 06 d’abril de 2021 (Escola Espiga, Lleida)

No disponible del 14 d’abril al 28 de maig de 2021 (Escola Sant Isidre, Gimenells)