PERÍODE EXTRAORDINARI DE DEMANDA D’ACTIVITATS DE FORMACIÓ EN CENTRE PFZ SEGRIÀ 2021-22

S’inicia el període extraordinari de demanda d’activitats de formació en centre del Pla de Formació de Zona del Segrià:

  • Període de demanda: De dilluns, 27 de setembre, al divendres, 15 d’octubre.

Accés  al Formulari de demanda de formació

Introduïu el correu de centre – Marqueu formació en centre- Trieu: Taller a Centre – Formació Interna de Centre – Assessorament (en funció de la modalitat que necessiteu)

 

FORMACIÓ EN CENTRE

 (+ informació modalitats de formació)

  • ASSESSORAMENT

L’Assessorament a Centre és una modalitat formativa amb intervenció d’un professional generalment extern que s’adreça a la majoria del claustre o a un col·lectiu d’un centre. És liderat per l’equip directiu. Té un mínim de 20 h., amb una part no presencial individual o col·lectiu relacionat amb la transferència immediata d’1/3 aproximadament.

  • TALLER A CENTRE

L’Assessorament a Centre és una modalitat formativa amb intervenció d’un professional generalment extern que s’adreça a la majoria del claustre o a un col·lectiu d’un centre. És liderat per l’equip directiu. No té límit mínim ni màxim d’hores, amb una part no presencial individual o col·lectiu relacionat amb la transferència immediata d’1/3.

FORMACIÓ INTERNA DE CENTRE

Modalitat formativa que té lloc dins de cada centre educatiu, que s’adreça a la majoria del claustre o a un col·lectiu d’un centre. És liderat i dinamitzat per un equip de coordinació format per tres persones del centre entre les quals almenys una és de l’equip directiu. La durada és de 45 h per itineraris de caràcter guiat i de 30 h per a itineraris de caràcter propi.

 (+ informació FIC itineraris guiats)

 (+ informació FIC itineraris propis)