Convocatòria Premis Aprenentatge Servei 2021

Un cop més, la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei, la Fundació Edebé i el Ministeri d’Educació i Formació Professional, impulsem la iniciativa dels Premis Aprenentatge Servei per reconèixer l’esforç i compromís en la millora de la societat per part dels nens, nenes i joves.

Es tracta d’accions de servei a la comunitat (netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis, organitzar una cursa solidària, etcètera) que emprenen nois i noies de Primària, Secundària, Formació Professional i Ocupacional i d’entitats socials, a la vegada que enforteixen els seus aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

Les tres entitats organitzadores, juntament amb l’Ajuntament d’Alcalà de Henares, la ciutat que acull l’acte online del lliurament de premis, assumim la gestió global de la iniciativa i comptem amb el suport de DKV Seguros, Fundació la Caixa, CENEAM (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), OEI (Organització d’Estats Iberoamericans)Fundació Ana Bella, Mullor SA, Educo, Torresco, Plena Inclusió, Esemtia, Fundació Princesa de Girona i Esade.

Enguany la convocatòria dels premis s’ha obert el 15 d’abril i es tancarà el 30 de setembre 2021. Ateses les circumstàncies de la pandèmia, acollirem també projectes fets al curs 2019-2020 i no solament al 2020-2021.

L’acte online de lliurament de premis tindrà lloc des d’Alcalà de Henares el divendres dia 17 de desembre, en el marc de la XIV Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei.