Grup de treball – MINERVA:GREX MAGISTRORVM ILERDAE

Som un grup de professors de clàssiques de les comarques de Lleida amb la determinació de tornar l’ensenyament de les llengües clàssiques i la seua cultura al mètode natural.

 

En formem part

Carlos Buitrago (INS Joan Solà, Torrefarrera), Carme Barril (NS Els Planells, Artesa de Segre), Carme Messeguer (INS Seròs), Teresa Quintillà, (INS Guindàvols, Lleida), Núria Farré (INS Ciutat de Balaguer), Núria Ruiz (INS Josep Valverdú, Les Borges Blanques), Neus Cabré (INS Ronda, Lleida), Elena Álvarez (INS Josep Lladonosa, Lleida), Eli Pérez (INS Alpicat) , Gemma Posino (INS Almatà, Balaguer) i Carlos Rizos (INS Alcarràs).

Coordina el grup Carlos Buitrago, llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de València, membre de la comunitat educativa lleidatana des del 2015. Des de la seua arribada a les terres de Ponent, mai ha deixat de lluitar per la supervivència i dignitat de la cultura clàssica a les nostres aules com a peça fonamental de l’ensenyament secundari i al batxillerat.

 

La trajectòria recorreguda

Des de la creació del grup per l’Ana Mayor, s’han creat moltíssims materials, els hem treballat i hem compartit vivències i coneixements. Durant els últims dos anys, donada la ingent quantitat de materials ja compartits, ens hem enfocat més en l’aprenentatge i millorar del nostre llatí oral. 

Ens uneix la necessitat de formar-nos i millorar a nivell personal per tal de poder efectuar l’ensenyament del llatí i del grec amb les metodologies proposades.

 

 

Els reptes 

Tornar a les sessions presencials i aconseguir que cada vegada un percentatge més alt de les sessions siguin íntegrament en llengua llatina.

😎
       • Compromís
       • Implicació
       • Treball
🙄
       • Llengua oral
       • Temporització de les presentacions
       • Presencialitat