Grup de treball – Coeducació a secundària

La nostra tasca està centrada en la coeducació, és a dir, en l’aplicació de mesures educatives per garantir la igualtat d’oportunitats per a nois i noies.

 

El Grup de treball funciona des del curs 2008-2009 i està gestionat per un equip de millora format per un total de 20 membres, representants de diferents departaments didàctics i àrees de coneixement presents en diferents centres.

 

 

En formem part

Roser Torres Altisent (INS Lo Pla d’Urgell, Bellpuig), M. Inés Artero Cuñer, Maria Balasch Carbonell, Mercè del Barrio Arranz, Rosa Borrell Feliu, Maria Nieves Bravo Palacín, Jesús Castillo Cervelló, Carolina Castro Comes, Cristina Sílvia Costa García, Imma Creus Bellet, M. del Mar Fernández Montenegro, Mireia Lao Martínez, Francesca Navarro Rosinés, M. Teresa Quintilla Zanuy, Olga Sanfeliu Solé, Laura Tristante Soler i Antoni Vila Figueroa (INS Guindàvols, Lleida), Mònica Elía Martínez (INS Joan Oró, Lleida), Raquel Codina Osés (INS La Mitjana, Lleida) i Daniel Cosialls Baz (INS d’Aran, Vielha).

Coordina el Grup de treball la Laura Moliner Cobo, professora de Biologia i Geologia de l’INS Guindàvols, de Lleida.

 

La trajectòria recorreguda

Els diferents centres implicats al grup de treball hem treballat conjuntament en la planificació de les diferents activitats centrals de les jornades destacades (25-N, 11-F i 8-M). Anem realitzant i planificant activitats per tal d’assolir els diferents objectius marcats. Es comenten i es posen en comú les propostes didàctiques i els documents audiovisuals corresponents.

 

Els reptes

● Potenciar el treball coeducatiu des de totes les àrees curriculars.
● Millorar la col·laboració amb altres centres de la zona, especialment escoles de primària.
● Millorar l’ús d’un llenguatge inclusiu (no sexista ni androcèntric) en la redacció de documents d’ús intern i extern.