KIT ESERO. Detecció exoplanetes

El Cesire Àmbit Científic i Medi / STEAM a l’Espai ha posat a la nostra disposició uns KITS per poder treballar l’espai i els planetes.

KIT ESERO: recurs innovador, interdisciplinar i basat en STEM ESERO està format per activitats pràctiques basades en la recerca de planetes més enllà del nostre sistema solar. Les activitats creatives fomenten l’enfocament de la investigació i el treball científic. L’alumnat assumeix el paper d’especialista en astronomia. Cada activitat conté instruccions fàcils de seguir i utilitzar recursos quotidians per poder motivar l’alumnat.

Podeu veure la presentació i un unboxing del KIT que recomanem que visioneu sense falta. Descobrireu què trobareu i orientacions per utilitzar-la.

  • “La maleta proposa un viatge des de que detectem un planeta fora del nostre sistema solar fins que esbrinem si té les condicions adequades per que pugui tenir vida”
  • “Permet veure el nostre planeta des d’un altre punt de vista” 

GUIES DIDÀCTIQUES vinculades al kit

.COMUNICACIÓ INTERPLANETÀRIA: primària

.EN LA ZONA DE RICITOS DE ORO: primària

.¿HAY ALGUIEN AHÍ FUERA?: primària

.MODELADO DE TRÁNSITOS DE EXOPLANETAS: secundària

A la web ESERO també teniu a la vostra disposició pràctiques en obert:

 

       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>