Màgia i matemàtiques

Qui diu que les matemàtiques són avorrides? Qui es queixa sempre que són poc útils i difícils d’entendre? En realitat les matemàtiques són pura màgia i estan plenes de misteris i reptes divertidíssims. Només cal estar atents i veure on podem trobar l’explicació de tot plegat.

A més a més, a qui no li agrada la màgia? Qui no s’ha preguntat alguna vegada….i això com es fa?. De fet, aquesta és la mateixa pregunta que es fan els matemàtics davant d’un problema. En aquesta activitat de formació hem pogut veure la connexió entre aquestes dues disciplines aparentment tan distants i com es pot aplicar la matemàtica per a crear veritables efectes màgics. La màgia es converteix així en una aplicació lúdica de les matemàtiques i en una altra manera creativa de gaudir amb elles.

En Sergio Belmonte, professor de matemàtiques, ambaixador del programa STEAMCat i vicepresident del Museu de Matemàtiques de Catalunya en presenta una sessió tan profundament acadèmica com divertida, plena de principis matemàtics, operacions i càlculs i a la vegada interessant i que ens manté atents al llarg de tota la sessió. Us imagineu compartir això amb l’alumnat?

Us convidem a viure-ho i veure-ho un altre cop!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>