Detecció de necessitats de formació per al curs 2019-2020

El Departament d’Educació ha establert un conjunt de línies de formació permanent per donar resposta a les necessitats de formació permanent dels centres educatius i dels docents de Catalunya. El Pla de Formació de Zona (PFZ) de la Noguera és la planificació a nivell comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats i mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ de la Noguera.

S’inicia de la fase de detecció de necessitats de formació del professorat per al curs 2019-2020. Podeu respondre els formularis fins el proper 5 d’abril.

Us agrairíem que omplíssiu el/els formulari/s per fer-nos arribar ordenadament tota la vostra informació i propostes:

Calendari de Formació Permanent del Professorat. Curs 2019/2020

INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS DE FORMACIÓ

La inscripció a les activitats de formació s’ha de realitzar:

  • Primer torn: del 12 i el 27 de setembre de 2019
  • Segon torn: del 8 al 17 de gener de 2020

Aquesta inscripció és sempre personal. Cal identificació XTEC. Les sol·licituds realitzades es poden consultar, anul·lar o modificar a la pàgina les meves activitats (http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/les-meves-activitats)

En el moment de la sol·licitud, el professorat escollirà l’ordre de preferència en les modalitats taller, curs, seminari i grup de treball, llevat de la formació obligatòria.
La sol·licitud de plaça significa acceptar les condicions d’inscripció i tot allò que consta a la descripció de l’activitat en referència a dates, horaris, objectius, continguts, persones destinatàries i requisits d’acreditació.

En la formació per a centres: validació / priorització de la direcció del centre entre el 27 i 30 setembre de 2019.
(http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/inscripcio-direccions/).

En les activitats del PFZ de la Noguera tenen preferència d’adjudicació els/les docents amb destinació als centres de la comarca.

CONSULTA DE LES ADJUDICACIONS

Les adjudicacions es podran consultar a partir de l’8 d’octubre de 2019 (1r torn) i 28 de gener de 2020 (2n torn).

INICI DE LES ACTIVITATS DE FORMACIÓ

Inici de les activitats, a partir del 16 d’octubre de 2020 (1r torn) i 5 de febrer de 2020 (2n torn).

Podeu consultar les Modalitats de formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>