Conferència sobre la veu amb Emma Rodero

A mitja setmana ja no tinc veu. Com parlem els docents? Amb aquest títol vam celebrar el 18 de febrer al Servei educatiu de la Noguera, una conferència a càrrec de la professora titular de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i experta en comunicació, Emma Rodero.

Partint de la idea que com a professionals de la docència, de les nostres habilitats comunicatives orals depèn l’èxit de la nostra tasca, que consisteix no solament a transmetre una àmplia varietat de missatges a l’aula sinó, sobretot, a crear situacions que facilitin l’aprenentatge.

Gràcies al saber fer i l’experiència de la professora Rodero en cura i higiene de la veu, vam poder gaudir d’una sessió molt pràctica, plena de bones referències, coneixements sobre com intervenen les diferents parts del cos en la creació de la veu, i com tenir-ne cura. Caldrà que a partir d’ara seguim tots plegats les seves indicacions per millorar i cuidar del nostre instrument de treball més preuat.

Clqueu sobre la imatge per accedir a la galeria:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>